Αξιέπαινη κίνηση από την Πρεβολαράκη: Προσφέρει το πριμ της στην νέα γενιά της πάλης

Μεγάλη αθλήτρια και μεγάλος άνθρωπος! Η Μαρία Πρεβολαράκη δίνει το πριμ της στην νέα γενιά της πάλης

Λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία της και την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Μπρατισλάβα, η Μαρία Πρεβολαράκη δήλωσε πως το πριμ της θα προσφερθεί στην νέα γενιά της πάλης.

Η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης :

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που λαμβάνω.
Το μετάλλιο αυτό θέλω να το αφιερώσω στην νέα γενιά των αθλητών
, που πιστεύω τους έχω πείσει να μην τα παρατάνε και να επιμένουν για τους στόχους τους».

«Θα αναφερθώ ειδικά στην νέα γενιά των αθλητών της πάλης που και αυτοί όπως και εγώ συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να κατακτούμε μετάλλια για την χώρα μας και το άθλημα μας αλλά δυστυχώς για τα έτη 2022 έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία επιβράβευση (πριμ η οδοιπορικά) από την ομοσπονδία μας για τα μετάλλια που έχουμε φέρει αυτά τα χρόνια».

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείτε να φτάσετε τους στόχους σας, να τα καταφέρνετε αλλά να μην έχετε λάβει τόσα χρόνια μια επιβράβευση των κόπων σας.
Κάνω έκκληση στην ομοσπονδία
, γιατί μόνο όταν φέρνεις μια μεγάλη διάκριση έχεις την δύναμη να ακουστείς, να μας καταβάλει επιτέλους τις οικονομικές επιβραβεύσεις για αυτά τα σχεδόν 4 χρόνια που μας έχει απλήρωτους ώστε να μπορεί και η νέα γενιά Ελλήνων αθλητών που μας κάνουν περήφανους να συνεχίσει με αξιοπρέπεια την προσπάθεια της. Θέλουν κίνητρο τα νέα παιδιά για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους…δεν έχουμε περιθώρια να χαθούν και άλλα νέα ταλέντα».

«Πρώτη εγώ επειδή ξέρω πόσο δυσάρεστο είναι να πετυχαίνεις και να περιμένεις τόσα χρόνια να επιβραβευτουν οι κόπο σου, θα διαθέσω ενα πόσο για κάθε νέο αθλητή-τρια της πάλης U15 και U17 που κατέκτησε μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτές τις χρονιές, απο το πριμ μεταλλίου που θα λάβω από τον μεγάλο μου χορηγό την Stoiximan για να δώσω ένα μικρό κίνητρο σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν πάρει ακόμη τίποτα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News