Ράλι Ακρόπολις: Καμία απόδειξη για ρίψη πέτρας από άτομο στο αυτοκίνητο του Κατσόν
Δεν υπάρχουν αποδείξεις για ρίψη πέτρας στο αυτοκίνητο του Κατσόν σύμφωνα με την FIA και τους διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ειδικής της Παρασκευής (26/6) στο Ράλι Ακρόπολις, ο Ισπανός οδηγός, Αλεχάντρο Κατσόν, είδε μια πέτρα να προσγειώνεται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Ο ραλίστας βρισκόταν στο μέσον μιας ευθείας στην ειδική «Θήβα» την ώρα που η πέτρα, αγνώστου προελεύσεως, θρυμμάτισε το παρμπρίζ του. Μάλιστα, στο τέλος της ειδικής ανέφερε ότι «φάνηκε σαν κάποιος να πέταξε κάτι».
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και οι διοργανωτές του Ράλι Ακρόπολις εξέδωσαν δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει πως θεατής έριξε πέτρα στο Toyota Yaris Rally2 του Αλεχάντρο Κατσόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
