ΚΟΝΟΡ ΜΑΚ ΓΚΡΕΓΚΟΡ: Έδειρε τον DJ στην βάφτιση του γιου του (vid)

Για ακόμη μία φορά ο Ιρλανδός MMAer κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του ούτε στην βάφτιση του παιδιού του

Aκόμη ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη, με τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ να είναι πρωταγωνιστής, κι όχι για καλό λόγο. Ο Ιρλανδός MMAer, δεν φάνηκε να πτοείται από το γεγονός ότι ήταν στην βάφτιση του γιου του και αποφάσισε να κάνει την εκδήλωση… ρινγκ.

Με άλλα λόγια, ενώ όλοι διασκέδαζαν, ο Μακ Γκρέγκορ έδειρε τον DJ του πάρτι, μπροστά σε 10 μάρτυρες! 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ιταλός DJ, «ο McGregor μου επιτέθηκε χωρίς κίνητρο καθώς μιλούσαμε για περισσότερες από δύο ώρες. Επίσης διασκεδάσαμε μαζί. Θα μπορούσα να κλείσω το στόμα και να μην πω τίποτα σε κανέναν, αλλά είμαι εδώ για να το πω. Πρέπει να πω ότι αυτό το άτομο είναι πραγματικά βίαιο και επικίνδυνο».

Ο Φατσινέτι έχει καταθέσει μήνυση στον Ιρλανδό, ενώ η σύζυγός του μέσω μίας ανάρτησης προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει τον διάσημο MMAer τον οποίο χαρακτηρίζει επινύνδυνο.

«Ευτυχώς, ο Φραντσέσκο ήταν πολύ κοντά, οπότε ο McGregor δεν μπορούσε να τον χτυπήσει με όλη του τη δύναμη.Ο Φραντσέσκο έπεσε πίσω, έπεσε στο τραπέζι και μετά στο έδαφος. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν “αστειευόμαστε; Είναι παράσταση“;

Τότε, δεν μπορούσε να κουνηθώ. Γύρισα και είδα ότι οι φίλοι του τον κρατούσαν στον τοίχο επειδή ήθελε να συνεχίσει να χτυπά τον Φραντσέσκο. Μετά τον πήραν μακριά. Άναψα το φως και οι φύλακες τα έσβησαν. Ο Φραντσέσκο αιμορραγούσε. Ηθελα να τον βοηθήσω και οι φύλακες μας έδιωξαν», σχολίασε η σύζυγος του άτυχου DJ.

 

 
 

Francesco Facchinetti. Credit: Instagram/@frafacchinetti

Facchinetti's wife Wilma. Credit: Instagram/@ladyfacchinetti

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News