ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΗ: «Ας αποκαλύψει η Μιλλούση τον λόγο που άλλαξε προπονητή...» (vid)

Αιχμές άφησε η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, αναφερόμενη στην δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo, ενώ άφησε και να εννοηθεί ότι η σύζυγός του, άλλαξε προπονητή για έναν συγκεκριμένο λόγο

Η Δήμητρη Καστρίτση ήταν μία από τις 38 αθλήτριες που κατήγγειλαν σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από ανθρώπους του αθλητισμού στο παρελθόν. Η αθλήτρια, σε συνέντευξή της, σχολίασε την δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo, ενώ άφησε αιχμές και για την σύζυγό του.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στο κανάλι ΣΙΓΜΑ, η Καστρίτση έθεσε ένα «ερώτημα» την Βασιλική Μιλλούση αναφορικά με τον λόγο πουάφησε τον προπονητή που είχε και ταξίδευε ως την Θεσσαλονίκη για να κάνει προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε

«Δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…» είπε και συνέχισε, «όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν».

 
Στη συνέχεια η Καστρίτση στράφηκε προς την Μιλλούση. «Με τη σύζυγό του ήμουν συναθλήτρια. Ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 14:25 και μετά

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News