ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Η Εβελίνα Παπάζογλου μιλά για την επιτυχία της ολυμπιακής πρόκρισης

Η πρωταθλήτριά μας Εβελίνα Παπάζογλου μίλησε για την πρόκριση της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την πρόκληση, που ακολουθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα

Για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μίλησε η Εβελίνα Παπάζογλου. Η πρωταθλήτριά μας θ αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση στο Ντουέτο μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη αλλά και στο Ομαδικό. Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφέρθηκε στον δύσκολο δρόμο μέχρι την επιτυχία της ολυμπιακής πρόκρισης, αλλά και στην τεράστια πρόκληση που περιμένει την ίδια και τις συναθλήτριές της, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη. Είναι το μοναδικό που μπορώ να πω. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Το θέλαμε, το ονειρευτήκαμε, το πιστέψαμε και το καταφέραμε.

Ο δρόμος ήταν δύσκολος και ξέραμε πως θα πρέπει να παλέψουμε για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή και συγκεκριμένα στο κ. Σπύρο Καπράλο για την υποστήριξη του κατά την προετοιμασία μας, η οποία ήταν πολύτιμη για εμάς.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο για την βοήθεια του και την πίστη του σε εμάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προπονήτριες μου, την κ. Άννα Τάρρες, την Ελίζαμπεθ Φερνάντες και την κ. Ναταλία Τσερνέσκα, γιατί χωρίς αυτές δεν θα είχαμε καταφέρει να υλοποιήσουμε το όνειρό μας. Πήραν μία ομάδα και την μεταμόρφωσαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου, τον κ. Γεώργιο Κελάλη, διευθυντή του ορθοπεδικού τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών για την αμέριστη αγάπη του και υποστήριξή του τόσα χρόνια, όπου χωρίς αυτόν και χωρίς τον φυσιοθεραπευτή μου τον κ. Σταύρο Τόιλο, ο δρόμος μου για το Τόκιο θα ήταν πολύ δύσκολος. Τα καταφέραμε. Γράψαμε ιστορία… Το Τόκιο μας περιμένει».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News