ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2021: Ο 90χρονος δρομέας που συγκλονίζει με τη συμμετοχή του! (vid)
Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου, λόγω της πανδημίας Covid-19, με την συμμετοχή του Στέλιου Πρασσά να ξεχωρίζει, καθώς τρέχει σε ηλικία 90 ετών!
Ο Μαραθώνιος της Αθήνας όπου διεξάγεται σήμερα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου είναι γεμάτος απο απίστευτες στιγμές και με ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολλή δύναμη ψυχής.
Ένας από αυτούς είναι ο Στέλλιος Πρασσάς, ο οποίος σε ηλικία 90 ετών, θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας. «Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε και να δοξάσουμε την Ελλάδα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις, του δρομέα, παρά το τι γράφει η ταυτότητά του, στην καρδιά μένει μικρό παιδί!
Οι δηλώσεις του Στέλιου Πρασσά που είναι ο γηραιότερος δρομέας του Μαραθωνίου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
