ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον ίδιο όμιλο Εθνικός και Ολυμπιακός

Στη δεύτερη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έμαθαν τους αντιπάλους τους Ολυμπιακός, Εθνικός, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα με τους δύο πρώτους μάλιστα να συμπίπτουν στον όμιλο, που θα γίνει στον Πειραιά.

Τους αντιπάλους τους στη δεύτερη προκριματική φάση της Ευρωλίγκας γυναικών έμαθαν το μεσημέρι οι ελληνικές ομάδες. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, η Γλυφάδα και ο Εθνικός, που πήραν την πρόκριση αυτές τις ημέρες από τα γκρουπ της πρώτης φάσης, όπως βέβαια και ο Ολυμπιακός, που ήταν απευθείας στις «16» ως πρωταθλητής Ευρώπης, έμαθαν τα νέα γκρουπ από την κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός μάλιστα, έπεσε στον ίδιο όμιλο, τον 2ο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στον Πειραιά. Μαζί τους συμμετέχουν η ιταλική Ρόμα και η Ισπανική Τεράσα. Η Γλυφάδα βρέθηκε στο 4ο γκρουπ και θ’ αντιμετωπίσει τη ρωσική Κιρίσι, την ιταλική Πάντοβα (θα είναι γηπεδούχος) και την ισπανική Μεντιτεράνι και η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στο 3ο γκρουπ, που θα γίνει στη Βουδαπέστη με την Ουίπεστ (γηπεδούχος και επικεφαλής) τη ρωσική Ουραλότσκα και την ιταλική Κατάνια.

Οι αναμετρήσεις στη δεύτερη φάση των ομίλων της Euroleague θα πραγματοποιηθούν 10-12 Δεκεμβρίου και από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα προημιτελικά οι δυο πρώτες ομάδες.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος ΟΜΙΛΟΣ – Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Ντουναϊσβάρος (Ουγγαρία)

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Ματαρό (Ισπανία)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 

2ος ΟΜΙΛΟΣ – Πειραιάς (Ελλάδα)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Ρόμα (Ιταλία)

Τεράσα (Ισπανία)

Εθνικός (Ελλάδα)

3ος ΟΜΙΛΟΣ – Βουδαπέστη (Ουγγαρία)

Ουίπεστ (Ουγγαρία)

Ουραλότσκα (Ρωσία)

Κατάνια (Ιταλία)

Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

4ος ΟΜΙΛΟΣ – Πάντοβα (Ιταλία)

Κιρίσι (Ρωσία)

Πάντοβα (Ιταλία)

Μεντιτεράνι (Ισπανία)

Γλυφάδα (Ελλάδα)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News