ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ: Το μήνυμα του προέδρου Λάγκα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με αφορμή την κορυφαία διοργάνωση, που γίνεται 26 με 28 του μήνα στο Λουτράκι, ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Τάσος Λάγκας ζήτησε μεγάλη προσοχή στα μέτρα προστασίας και εξέφρασε τη βεβαιότητα για πολύ καλές επιδόσεις.

Μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση στα δυναμικά αθλήματα θα φιλοξενήσει το Λουτράκι τις προσεχείς ημέρες. Ο λόγος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών, που θα διεξαχθεί στην πόλη 26 με 28 Νοεμβρίου, το οποίο αναμένεται με ζωηρό ενδιαφέρον λόγω και της μεγάλης έλλειψης αγώνων από την πανδημία. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Τάσος Λάγκας έστειλε μήνυμα προς όλους τους συμμετέχοντες με αφορμή την επικείμενη διοργάνωση και αφού ζήτησε μεγάλη προσοχή στα μέτρα προστασίας εξέφρασε και τη βεβαιότητα για πολύ καλές επιδόσεις. 

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του προέδρου της ΕΟΑΒ Τάσου Λάγκα:  

Με αφορμή το επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και νέων ανδρών – νέων γυναικών και με την βεβαιότητα ότι θα απολαύσουμε σπουδαίους αγώνες και με υψηλές αποδόσεις, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Το συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση γιατί εκτός από την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, που αναμφίβολα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, αποτελεί και το κριτήριο για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων.

Σε μία χρονική περίοδο, όπου το άθλημα της Άρσης Βαρών, αλλά γενικότερα και ο αθλητισμός, πέρασε δύσκολες στιγμές, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η αγωνιστική δράση έχει λείψει σε όλους και άπαντες στο άθλημα των δυνατών περιμένουν με αγωνία να απολαύσουν τους αγώνες.

Θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους συμμετέχοντες ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, καθώς η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι υψίστης σημασίας για όλους μας.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο της ΄Αρσης Βαρών ότι η ΕΟΑΒ κατανοώντας τη μεγάλη επιθυμία όλων να δουν τους αγώνες, έχει φροντίσει να υπάρχει live streaming. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δούμε πολλά Πανελλήνια ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις.

Καλή επιτυχία σε όλους

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News