ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Ημέρα αθλητισμού αύριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η ΕΘΝΟΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία διοργανώνουν αύριο Δευτέρα στις 11.00 «Ημέρα γνωριμίας με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα».

Συστήνει στον κόσμο διάφορα αθλήματα η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, που ήταν στις 3 του μήνα, η ΕΘΝΟΑ και η ΕΠΕ θα διοργανώσουν αύριο Δευτέρα, στις 11.00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο«Ημέρα γνωριμίας με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα».

Στόχος της δράσης είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να βιώσουν την έννοια και τη σημασία της συμπερίληψης μέσα από τον αθλητισμό.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Be Active, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Γιώργος Αλικάκος, η γενική γραμματέας της ΕΘΝΟΑ Ντόρα Πάλλη, ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Αθανάσιος Τσιβίλης, οι παραολυμπιονίκες του «ΤΟΚΙΟ 2020» Γιάννης Κωστάκης, Κώστας Δήμου, Στέφανος Διαμαντής, οι ολυμπιονίκες Βαρβάρα Μαγνήσαλη και Βίκτωρας Μήτρου και πρέσβειρές του Be Active.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News