ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ YOUTH: Καλή αρχή για τους Έλληνες

Μετά τις πρώτες ιστιοδρομίες είχαν καλά πλασαρίσματα οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ομάν με υψηλότερο αυτό της Αιμιλίας Κωστή στα TECHNO 293 κοριτσιών, όπου είναι στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας.

Δημιουργεί την ελπίδα για διακρίσεις το ξεκίνημα, που είχαν την Τρίτη τα ελληνικά πληρώματα, στον μεγάλο διεθνή αγώνα της World Sailing με την επωνυμία «2021 YOUTH SAILING WORLD CHAMPIONSHIPS», που διεξάγεται στο Αλ Μουσανάχ του Ομάν.

Μετά τις πρώτες ιστιοδρομίες είχαν καλά πλασαρίσματα οι Έλληνες ιστιοπλόοι με υψηλότερο αυτό της Αιμιλίας Κωστή στα TECHNO 293 κοριτσιών.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν γίνει τρεις ιστιοδρομίες. Η Κωστή τερμάτισε 6, 3 και 3 αντίστοιχα. Αφαίρεσε ήδη την πρώτη κούρσα και με 6 βαθμούς είναι 3η στη γενική βαθμολογία των 17 σκαφών.

Στα 420 γυναικών οι Δήμητρα Βαρθολομαίου – Μεταξία Γώγου τερμάτισαν 4ες και 6ες αντίστοιχα στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες και στη γενική βαθμολογία των 19 σκαφών είναι 5ες με 10 βαθμούς.

Στα 420 mixed τα αδέλφια Λάμπης Ευλάμπιος Γιαννούλης – Ελένη Γιαννούλη βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης των 22 σκαφών με15 βαθμούς. Οι θέσεις τους ήταν 10 και 5 αντίστοιχα.

 Στα ILCA 6 αγοριών (πρώην Λέιζερ Ράντιαλ) έχουν γίνει επίσης δύο ιστιοδρομίες και ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης είναι 22ος με 46 βαθμούς σε σύνολο 50 σκαφών. Οι θέσεις του ήταν 41 και 5 αντίστοιχα.

Στον αγώνα των κοριτσιών τρέχουν 46 σκάφη και η Βαρβάρα Πόρτολου είναι 24η με 47 βαθμούς. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 34η και στην δεύτερη πήρε την 13η θέση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News