ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ: «Κύριε Καπράλο φοβάστε τον διασυρμό» (pic)

«Δριμύ κατηγορώ» εξαπέλυσε η Ελληνίδα ιστιοπλόος προς τον Σπύρο Καπράλο, με αφορμή το αίτημά της να αγωνίζεται με διαφορετική σημαία

Πριν από δύο ημέρες (2/1) η Βασιλεία Καραχάλιου ανακοίνωσε την απόφασή της να αγωνίζεται με διαφορετική σημαία από την ελληνική εκτοξεύοντας βέλη κατά της Πολιτείας, της ΕΟΕ και της ελληνικής ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.

Στην Ελληνίδα αθλήτρια «απάντησαν» τόσο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και ο Σπύρος Καπράλος. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε πως δεν θα βοηθήσουν την αθλήτρια να αλλάξει υπκοόοτητα, διότι θέλουν να την καμαρώσουν με την «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο..και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με….καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα “εθνικής” περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο. 

Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με…καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ. Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News