ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΟΕ: Ανακοίνωση στήριξης στον Καπράλο

Η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ τοποθετήθηκε με αφορμή τη δριμεία κριτική της ιστιοπλόου Βασιλείας Καραχάλιου σε βάρος του Σπύρου Καπράλου και κάνει λόγο για άδικες προσβολές στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΟΕ.

Από την Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ ήρθε σήμερα η νέα αντίδραση στην υπόθεση της Βασιλείας Καραχάλιου. Αρχικά η Επιτροπή δεν είχε σκοπό να βγάλει ανακοίνωση, αλλά φαίνεται ότι η χτεσινή δριμεία κριτική της πρωταθλήτριας των Λέιζερ Ράντιαλ σε βάρος του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου την έκανε να αναθεωρήσει.

Η Επιτροπή Αθλητών στηρίζει τον Καπράλο και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είναι άδικο να ακούγονται προσβολές στο πρόσωπο του ανθρώπου, που πάντα στέκεται δίπλα στους αθλητές». Επίσης για τη δική της πλευρά η Επιτροπή τονίζει ότι πάντα δείχνει ενδιαφέρον και ευαισθησία σε θέματα, που αφορούν στους αθλητές υψηλού επιπέδου και ότι είναι στη διάθεση της Καραχάλιου να συζητήσει το θέμα, που έχει προκύψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ, έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, τη στήριξη, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της σε θέματα που αφορούν στους αθλητές υψηλού επιπέδου και είναι πάντα στο πλευρό τους κατανοώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν και υποστηρίζοντας τους. Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει να υποστηρίζει το σωστό και το δίκαιο. Κυρίως όμως την αλήθεια. Παρακολουθούμε τις δημόσιες ανακοινώσεις της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου και είμαστε στη διάθεση της να συζητήσουμε, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Προερχόμενοι όμως, όλοι από τον αθλητικό χώρο, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, έχει αγκαλιάσει όλους τους αθλητές με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη και το έργο του για όλους τους Έλληνες αθλητές είναι αποδεδειγμένα μεγάλο και καθοριστικό για την πορεία και τις επιτυχίες τους, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άδικο να ακούγονται προσβολές στο πρόσωπο του ανθρώπου, που πάντα στέκεται δίπλα στους αθλητές, μας ακούει, καταλαβαίνει και δίνει όλο του το είναι για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη της Επιτροπής αθλητών της ΕΟΕ

Βούλα Κοζομπόλη Βασιλική Μιλλούση Άγη Κασούμη Βιργινία Κραβαριώτη Κέλλυ Αραούζου Μαρία Ντάνου Γιάννης Φουντούλης Παύλος Καγιαλής Χρήστος Βολικάκης Κώστας Φιλιππίδης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News