ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέλουμε να φέρουμε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας φανέρωσε μεγαλεπήβολα σχέδια απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, σε συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, για τον αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας-Ουγγαρίας.

Μόλις λίγες ώρες αφότου γνωστοποίησε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN) ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έδειξε και σε συνέντευξη Τύπου, στην Πάτρα, τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του για την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο. Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είναι στην αχαϊκή πρωτεύουσα με αφορμή τον αυριανό αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ουγγαρίας για τα προκριματικά του World League γυναικών (8μμ) και φυσικά δέχτηκε ερωτήσεις και για τον ρόλο, που φιλοδοξεί να παίξει η χώρα μας στα ευρωπαϊκά δρώμενα του υγρού στίβου. Ο Γιαννόπουλος τόνισε ότι η ΚΟΕ θα έχει δυνατή φωνή στην Ευρώπη κι ο στόχος της είναι να φέρει στην Ελλάδα μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις ή να αναβαθμίσει ήδη υπάρχουσες.

«Η Ελλάδα θα χαράσσει πλέον τις εξελίξεις»

«Η Ελλάδα θα έχει δυνατή φωνή στην Ευρώπη και στα κέντρα αποφάσεων, θα χαράσσει, πλέον τις εξελίξεις. Στόχος μας είναι να φέρουμε πολλές μεγάλες διοργανώσεις στη χώρα μας και ήδη έχουμε προγραμματίσει σημαντικούς αγώνες. Θέλουμε την αναβάθμιση του Κυπέλλου “Ακρόπολις” στην κολύμβηση, που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-6 Ιουνίου, στόχος μας είναι να διοργανώσουμε δυνατούς αγώνες στο Open Water και σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πού θα διεξαχθούν, ενώ θα δώσουμε μεγάλη έμφαση και στο High Diving, που θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ομοσπονδίας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News