ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και συζήτησαν σημαντικά ζητήματα για τις υποδομές του υγρού στίβου, ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα για τον σημερινό αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας και Ουγγαρίας για τα προκριματικά του World League γυναικών (8μμ) ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Προοπτική συνεργασίας για τη συνδιοργάνωση διεθνών αγώνων

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα για τις υποδομές του υγρού στίβου ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία. Ο πρόεδρος τη ΚΟΕ έθεσε το θέμα της υποστήριξης και της δημιουργικής συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην περιοχή, μέσα από τα οποίες αναπτύσσεται και προβάλλεται ο Υγρός Στίβος και παράλληλα, ωφελείται η τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο έργο της διοίκησης της ΚΟΕ  για να καταστεί και η Δυτική Ελλάδας σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης του υγρού στίβου. Ο Γιαννόπουλος παρέδωσε στον Φαρμάκη τιμητική πλακέτα και ο περιφερειάρχης με τη σειρά του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News