ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΟΕ: «Σας αντιλήφθηκαν κύριε Καπράλο οι... πληβείοι αθλητές»

Η αιχμηρή απάντηση της Βασιλείας Καραχάλιου στην ΕΟΕ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Βασιλεία Καραχάλιου και την ΕΟΕ , αναφορικά με την επιθυμία της αθλήτριας να αγωνίζεται με τα «χρώματα» της Πορτογαλίας.

Η Ελληνίδα ιστιοπλόος, έδωσε την δική της απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΟΕ και απευθυνόμενη στον πρόεδροτης Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, εξεπάλυσε δριμύ κατηγορώ, κάνοντας λόγο για «πληβείους» αθλητές και «πατρίκιους» παράγοντες.

Η δήλωση της Καραχάλιου

«Απάντηση στον κ. Καπράλο περί της τελευταίας μου επιστολής προς τον ίδιο:

Χαίρομαι κ.Καπράλο που αποφασίσατε έστω και στην ύστατη ωρα να γίνετε….”διάφανος” και να στείλετε την επιστολή μου στα Μ.Μ.Ε. (κάτι το οποίο θα έκανα η ίδια μετά την παρέλευση τριών ημερών). ΈΤΣΙ!! Δημόσια κ.Καπράλο, ώστε να μην υπάρχουν υπεκφυγές και αλλοιώσεις λόγου και εκ παραλλήλου να κρινόμαστε με το ίδιο μέτρο.

Ξεκινάω λοιπόν από κάτι πολύ βασικό, ότι δεν ήμουνα γνώστης του γεγονότος ότι ο κ.Καπράλος ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που τηλεφώνησε στην οικογένεια μου για να απαιτήσει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ι.Ο, όταν η οικογένεια μου έκανε την αγωγή κατά των πρακτικών της ΕΙΟ το 2017.(Δυστυχώς θέλοντας οι δικοί μου να προστατεύσουν και να μην δηλητηριάσουν την σχέση μου με την Ε.Ο.Ε μου το αποκάλυψαν προσφάτως μετά τους Ο.Α του Τόκιο..ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ!!) Αυτό με έκανε να αντιληφθώ δυστυχώς αργά οτι ο κ.Καπράλος και οι διοικούντες την Ε.Ι.Ο ήταν κατ’ουσίαν μια παρέα…

Ο κ.Καπράλος λοιπόν με….”μεγάλη έκπληξη” έλαβε την επιστολή μου η οποία του προκάλεσε εντύπωση για το ύφος…

Γιατί κ.Καπράλο;;;; Επειδή αντιλήφθηκαν οι ”πλήβειοι” αθλητές ότι γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και δίωξης από τους ”πατρικίους” παράγοντες;;; Ή μήπως διότι η ηθική και υλική υποστήριξη στην οποία αναφέρεστε ήταν επί της ουσίας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;; Επεξηγώ: Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω βλέπετε τα πρακτικά της συνέλευσης αποπομπής μου της Ε.Ι.Ο.

Αξίζει να τα διαβάσετε (άν υποτιθεμένως δεν τα γνωρίζετε). Επίσης τις συνομιλίες μεταξύ του προπονητή μου κα της κ.Τσαμπουνάρη (υποτακτικού του κ.Καπράλου στην Ε.Ο.Ε) οι οποίες οδήγησαν τον προπονητή μου σε παραίτηση, εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων, για τα….υπέρβαρα των αποσκευών ενώ υπήρχαν δυο μέρες διαθέσιμες μετά το πέρας των αγώνων για να διευθετηθούν αυτά ακριβώς τα θέματα. Επιπλέον το email προς την Ε.Ο.Ε που ζητάω επείγουσα μετάγγιση σιδήρου παραμονές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ομάν (κατ’εντολήν ιατρού) και η απάντηση τους βέβαια πέντε μέρες μετά όταν πλέον έφευγα για το Παγκόσμιο. Αυτά περί ηθικής στήριξης…..

Ας έρθουμε τώρα στην υλική στήριξη. Αγωνίζομαι με δικό μου σκάφος γιατί το σκάφος που πλήρωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή για την προολυμπιακή μου προετοιμασία είναι στην κατοχή της Ε.Ι.Ο. Μετά την Ολυμπιάδα του Τόκιο ο κ.Καπράλος φρόντισε να παραιτηθεί ιδιωτικός χορηγός μου στον οποίο είχε προσωπική επιρροή, η Ε.Ι.Ο φρόντισε μέσω τακτικών χειραγώγησης του πρωταθλήματος να με προειδοποιήσει ότι ούτε από τους ίδιους θα υπάρξει χρηματοδότης. Το κερασάκι της τούρτας μπήκε όταν με έβαλε ο κ.Καπράλος ”φωτογραφικά” στις Ολυμπιακές υποτροφίες των 450 ευρώ (την οποία αρνήθηκα όπως έχω προαναφέρει) ώστε να δείχνω προνομιούχα στους συναθλητές μου και εκ παραλλήλου αχάριστη.

Σχετικά δε με το να παρευρεθώ στην Ολυμπιακή Ολομέλεια για να εκφράσω….τα προβλήματά μου… αυτό είναι ίσως η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ τις οποίες ζω από το 2017. Η Ολυμπιακή Ολομέλεια δεν ζει στην Ελλάδα;;; Δεν ήταν μάρτυρες των όσων ήρθαν με δραματικό τρόπο σε γνώση του Ελληνικού λαού;;;Γιατί θεατρινίζετε κ.Καπράλο;;;;

Όσο για τον νομικό αγώνα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ που αναφέρω στην επιστολή μου, διευκρινίζεται πιο κάτω στην επιστολή μου ότι έχω σκοπό να ΑΚΟΥΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ. Δεν με ξενίζει η στάση σας, αυτή που δήθεν οδηγείτε τα λεγόμενα μου σε σκοτεινές διαστάσεις, καθώς σας βλέπουμε να κινείστε με πολιτικές φιλοδοξίες. Σας παρακαλώ λοιπόν ΧΟΡΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΜΟΥ, διότι αν ήσασταν ειλικρινής να είστε βέβαιος ότι θα είχατε ανακουφίσει τους αθλητές που βρίσκονται στο έλεος των παραγόντων των ομοσπονδιών.

Εύχομαι στο Παρίσι το 2024 να κατεβάσει η πατρίδα μου Ολυμπιακή Ομάδα και όχι παραγοντική ομάδα ελλείψει Ολυμπιακής…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News