Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι θέσεις των τριών Ελλήνων στο σπριντ των δρόμων αντοχής

Στον πρώτο από τους αγώνες, που θα δώσουν στο Πεκίνο 2022, ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε στην 83η θέση, η Νεφέλη Τίτα στην 87η θέση και η Μαρία Ντάνου στην 89η στο σπριντ των δρόμων αντοχής και αποκλείστηκαν στα προκριματικά.

Δεν επιφύλαξε κάποια καλή θέση ο πρώτος από τους αγώνες, που έχουν να δώσουν στους δρόμους αντοχής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Απόστολος Αγγέλης, η Νεφέλη Τίτα και η Μαρία Ντάνου. Αποκλείστηκαν στα προκριματικά, αλλά σίγουρα η εμπειρία ήταν πολύ σημαντική για τους εκπροσώπους μας.

Στο αγώνισμα του σπριντ των δρόμων αντοχής λοιπόν, η Ελλάδα είχε σήμερα τριπλή συμμετοχή, την οποία μάλιστα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε στην 83η θέση με χρόνο 3:20.87. Η Νεφέλη Τίτα κατετάγη 87η με χρόνο 4:14.48. Η Μαρία Ντάνου τερμάτισε στην 89η θέση με χρόνο 4:19.66 ενώ πήρε ποινή 15 δευτερολέπτων λόγω άκυρης εκκίνησης. Και οι τρεις θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με άλλα αγωνίσματα δρόμων αντοχής τις επόμενες ημέρες.

Αύριο το πρωί η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου θα ολοκληρώσει την παρουσία της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τη συμμετοχή της στην Τεχνική Κατάβαση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News