Μπιτς βόλεϊ: Στην τελική ευθεία τα Elite Series

Έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, σύντομα θα μπουν στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Απριλίου οι αγώνες των Elite Series στο μπιτς βόλεϊ για την περίοδο 2021-2022.

Παράλληλα με τη δραστηριότητα στη σάλα και με τις δυσκολίες, που προκύπτουν από τη διασπορά του κορωνοϊού, έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα πρωταθλήματα μπιτς βόλεϊ με την επωνυμία Εlite Series 2021-2022.

Σε λίγο καιρό μπαίνουν στην τελική ευθεία και από τα μέσα μέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν με τις τελικές φάσεις ανά κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί δέκα (10) διοργανώσεις Elite ανδρών, οκτώ (8) Elite γυναικών, και από μία (1) στις κατηγορίες μικτό και τζούνιορ.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε επίσης κάποιες βελτιώσεις με συμπληρωματική προκήρυξη με κυριότερη την παράταση της ένταξης νέων φορέων και διοργανώσεων έως τις 28 του μήνα.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι όροι και προδιαγραφές για την συνδιοργάνωση των τελικών φάσεων  με προθεσμία έως 28.2.2022 για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News