Μπόουλινγκ ΑΕΚ: Το τμήμα παρουσίασε τη νέα του φανέλα

Με νέα φανέλα, στην οποία κυριαρχεί ο δικέφαλος αετός θ’ αγωνίζεται πια το τμήμα μπόουλινγκ της ΑΕΚ και την παρουσίασε επίσημα με δύο νεαρούς αθλητές του, τη Μαρία Χαρέλου και τον Αναστάση Στουπή.
Τη νέα του φανέλα παρουσίασε το τμήμα μπόουλινγκ της ΑΕΚ. Σε μία ξεχωριστή μέρα για ένα τμήμα, που πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής εμφανίζει μεγάλη δυναμική στο σπορ, παρουσίασε τη φανέλα με την οποία θ’ αγωνίζεται από δω και σο εξής. Σε αυτή κυριαρχεί ο δικέφαλος αετός και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν θετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η παρουσίαση στα γραφεία του συλλόγου έγινε από τη Μαρία Χαρέλου και τον Αναστάση Στουπή, που αποτελούν δύο από τα ταλέντα του τμήματος.
Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για τους εναπομείναντες δύο Προκριματικούς Σταθμούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου φυσικά θα φορέσουν πρώτη φορά τη νέα φανέλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 75-54: Σ' ευχαριστώ για όσα μου 'χεις χαρίσει!
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Αποθεώθηκε (και) στο Λονδίνο από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ
- Ολυμπιακός: Ο Κορδόν πέρασε από κόσκινο την Ακαδημία - Το τετ α τετ με Ανιγκό και ο... Ρόδρι!
- ΑΕΚ: Ξαφνική αποχώρηση στενού συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα - Ποιος είναι ο λόγος
- Χρήστος Μανδάς: Η ΑΕΚ, το εξωτερικό και το «πάνω χέρι» του ΟΦΗ