WIMBLEDON: Με το μυαλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Μεντβέντεφ
Την δυσαρέσκεια του για τον αποκλεισμό του από τον Χούμπερτ Χούρκατς, με 3-2 στα σετ για τον 4o γύρο του Wimbledon, τονίζοντας πως για να εξιλεωθεί θα κάνει τα πάντα για την πρωτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το μυαλό του είναι στην πρώτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο τουρνουά τένις που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε μετά από τον αποκλεισμό του στο Wimbledon για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το μετάλλιο που θέλει να κερδίσει στο Τόκιο.
Ο Ρώσος σημείωσε μεταξύ άλλων μετά από τον αγώνα:
«Όταν είσαι στο Νο2 στον κόσμκο και μένεις εκτός στον 4ο γύρο είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Πρέπει να ξεχάσω το Wimbledon. Σήμερα δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου και θα πρέπει να περιμένω το επόμενο Wimbledon. Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να παίξω καλά και να πάρω ένα μετάλλιο για την χώρα μου. Ελπίζω να είναι το χρυσό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
