Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Δίκαια αήττητη η Χάλκμπανκ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε ότι η πορεία ως τα ημιτελικά είναι η αρχή αυτού που θέλει να φτιάξει η ομάδα και ομολόγησε την ανωτερότητα της Χάλκμπανκ στα ημιτελικά και γενικά στο Challenge Cup.

Δεν έκρυβε πίκρα για τον Παναθηναϊκό η ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής πορείας και ο αποκλεισμός από τον τελικό του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος έδωσε το πνεύμα με το οποίο αντιμετώπισε τη δεύτερη ήττα από τη Χάλκμπανκ (3-2 σετ με την πρόκριση να κρίνεται από το 2-0 των Τούρκων) και τον αποκλεισμό.

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Για εμάς που ασχολούμαστε πιο στενά με το βόλεϊ, οι λεπτομέρειες που είδαμε κυρίως στα δύο πρώτα σετ μάς δείχνουν ότι η Χάλκμπανκ είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Οι ενέργειές τους ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ ήταν τέτοιες που δε μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δίκαια είναι αήττητη και φτάνει στον τελικό», δήλωσε ο Ανδρεόπουλος και πρόσθεσε: «Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάνουμε πάντα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε απολογισμό. Αυτός ο ημιτελικός είναι η αρχή αυτού που θέλουμε να φτιάξουμε. Τώρα αρχίζουμε. Δεν είναι το τέλος είναι η αρχή». 

Για την προσωπική αποθέωση από τον κόσμο σχολίασε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Αισθάνθηκα αμήχανα! Τόσοι άνθρωποι να φωνάζουν το όνομά μου. Τους ευχαριστούμε. Είμαστε ένα από τα αγαπημένα τμήματα. Μας έχουν αγαπήσει για τον αγώνα που δίνουμε. Όχι από τους τίτλους και τις μεγάλες νίκες που έχουμε φέρει. Ξέρουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε την ψυχή μας. Αυτή η σχέση με τον κόσμο είναι σχέση αγάπης που πηγάζει από τη μαχητικότητα του τμήματος ότι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, τα δύσκολα χρόνια με νίκες, με ήττες. Ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει

Για τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς ανέφερε: «Οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια είναι σκοπός. Έχουμε 3 διοργανώσεις μπροστά μας και ποτέ δεν είναι εύκολο αφού οι αντίπαλοί μας είναι καλές ομάδες. Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού και σε κάθε διοργάνωση θα διεκδικούμε τον τίτλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News