Παναθηναϊκός ΑΟ: Μία ημέρα προθεσμία ακόμα για τα μέλη που έχουν παλαιές οφειλές και θέλουν να ψηφίσουν
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως όσα μέλη επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις παλαιές τους οφειλές προκειμένου να γίνουν ταμειακά ενήμερα και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση στις 30 Μαρτίου έχουν ακόμη μία μέρα μπροστά τους.
Ο Παναθηναϊκός υπενθύμισε ουσιαστικά πως όσα μέλη δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 18/03 δεν θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν, καθώς και τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο μελών της ομάδας όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν την διαδικασία.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:
Παρακαλούμε τα μέλη που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να τις τακτοποιήσουν μέχρι το ως άνω διάστημα (18/03/22), διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν.
Μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10π.μ. έως τις 4μ.μ.) με το τμήμα μελών στο email [email protected]. ή στο τηλέφωνο 2114117600.
Για να τακτοποιήσετε τη συνδρομή σας ηλεκτρονικά μπείτε στο: VIVA.GR».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
