Πάλη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Πρεμιέρα με Κουγιουμτσίδη

Ο πρωταθλητής Ευρώπης U23 Γιώργος Κουγιουμτσίδης μπαίνει τη Δευτέρα 28/3 πρώτος από ελληνικής πλευράς στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης ανδρών-γυναικών και κυνηγά το μετάλλιο στα 79κ.

Πρώτη μέρα τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Βουδαπέστης όπου εγείρει τις δικές της απαιτήσεις και η ελληνική αποστολή.

Τις υψηλές προσδοκίες εκφράζουν κυρίως ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και η Μαρία Πρεβολαράκη και ο πρώτος κάνει την πρεμιέρα για τα γαλανόλευκα χρώματα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης U23 μετά τον θρίαμβο στη Βουλγαρία θα κυνηγήσει το μετάλλιο και στην Ουγγαρία. Στην κατηγορία των 79κ. θ’ αρχίσει τις υποχρεώσεις του από τα προημιτελικά και θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άλανς Αμίροβς από τη Λετονία και Νταν Ορ Τσεσάρσκι από το Ισραήλ.

Ικανοί να καλύψουν τις μεγάλες φιλοδοξίες της ελληνικής αποστολής δείχνουν ακόμα οι Γιώργος Πρεβολαράκης, Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης που θα αγωνιστούν στην κίνηση της ελληνορωμαϊκής. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το τρόπο διεξαγωγής και βαθμολόγησης των αγώνων πλέον στις διοργανώσεις θα υπάρχουν 4 φαβορί ανά κατηγορία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News