Μαρία Πρεβολαράκη: Μπαίνει στο κυνήγι της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Μία ακόμα μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πάλης για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Μαρία Πρεβολαράκη, αρχίζει την Πέμπτη 31/3 τους αγώνες της στη Βουδαπέστη.

Με πλατιά ακόμα τα χαμόγελα από την πρωτιά του Γιώργου Κουγιουμτσίδη στα 79κ. της ελευθέρας μία ακόμα μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πάλης για διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Μαρία Πρεβολαράκη είναι έτοιμη ν’ αρχίσει την προσπάθειά της.

Η κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής πάλης συμμετέχει από την Πέμπτη 31/3 στα 53κ. της ελευθέρας κι έχει φιλοδοξία για μία θέση στο βάθρο των νικητριών. Στα προκριματικά θ’ αντιμετωπίσει την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία. Εάν πάρει την πρόκριση, θα βρει στον δρόμο της την Ιουλία Λεόρντα από την Μολδαβία, το νούμερο 1 φαβορί της κατηγορίας, σύμφωνα με το νέο σύστημα της UWW, που ξεχωρίζει τις τέσσερις καλύτερες αθλήτριες.
Οι αγώνες της Πρεβολαράκη θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 31/3 μετά τις 12.30.

Η ελληνική αποστολή δεν σταματά εκεί, καθώς ακολουθούν στην ελληνορωμαϊκή οι Γιώργος Πρεβολαράκης, Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης, οι οποίοι επίσης μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το τρόπο διεξαγωγής και βαθμολόγησης των αγώνων πλέον στις διοργανώσεις θα υπάρχουν 4 φαβορί ανά κατηγορία. Που σημαίνει ότι το πρώτο με το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News