Παναθηναϊκός: Έτοιμοι να πυροδοτήσουν τη «βόμβα» με τον Γίρι Κόβαρ οι «πράσινοι»

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, αυτήν του Γίρι Κόβαρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Η επιστροφή στην κορυφή των εγχώριων τίτλων για τον Παναθηναϊκό συνδυάζεται με… δίψα για την επόμενη σεζόν. Οι «πράσινοι» μπορεί να είδαν τους Θανάση Πρωτοψάλτη, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Αλέξανδρο Ράπτη να αποχωρούν, ωστόσο μετά το πρώτο «μπαμ» με τον Φερνάντο Ερνάντες, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Γίρι Κόβαρ.

Ο ακραίος της Λούμπε είναι μέλος της Εθνικής Ιταλίας, καθώς παρότι Τσέχος βρέθηκε πολλά χρόνια στη χώρα. Συγκεκριμένα από το 2006 αγωνίζεται στα ιταλικά τάραφλεξ, έχοντας στο παλμαρέ του δύο κατακτήσεις του CEV Champions League με την Λούμπε Τσιβιτάνοβα.

Μένοντας πίσω στην ιεραρχία από τους Χουαντορένα, Λουκαρέλι και τον Κουβανό Μάρλον Γιαντ, ο Κόβαρ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός θα έχει «πράσινη» απόχρωση. Στην Ιταλία έχει κατακτήσει 6 φορές το πρωτάθλημα, 3 το κύπελλο και 2 το σούπερ καπ, ενώ με την Τρεβίζο πήρε και το CEV Cup το 2011.

Ο Παναθηναϊκός πλέον με έναν τέτοιο ακραίο, δίπλα στον Φερνάντες εκτοξεύεται και ο πήχης φτάνει πολύ ψηλά, όχι μόνο όσον αφορά τους εγχώριους τίτλους αλλά και την επιστροφή του στα ψηλά στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο Κόβαρ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και βρισκόταν σε μία από τις σπουδαιότερες ομάδες βόλεϊ του πλανήτη, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του και μόνο στην Ελλάδα αποτελεί διαφήμιση.

Είναι ένας ακραίος με πολλές επιθετικές αρετές, τρομερό σερβίς αλλά και ικανότατος στην υποδοχή και οι φίλοι των «πρασίνων» μπορούν δικαίως να ξεκινήσουν από σήμερα να… ονειρεύονται!

Δείτε τον Γίρι Κόβαρ σε δράση

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News