ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Ο Τάισον Φιούρι διατήρησε τα σκήπτρα του

Ο Βρετανός,Τάισον Φιούρι σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο Λας Βέγκας, ισοπέδωσε τον Ντιοντέι Γουάιλντερ για άλλη μια φορά βγάζοντάς τον νοκ άουτ στον 11ο γύρο.

Στην T-Mobile Arena στη Νεβάδα, εκτυλίχτηκε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πυγμαχίας όπου ο Βρετανός Τάισον Φιούρι, διατήρησε το θρόνο του στην κατηγορία των βαρέων κιλών στην Ομοσπονδία της WBC, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι ανίκητος.

Ο Τάισον νίκησε για δεύτερη φορά τον Αμερικανό Ντιοντέι Γουάιλντερ, αφού η πρώτη αναμέτρησή τους είχε λήξει στην ισοπαλία, θέτοντάς τον νοκ άουτ στον 11ο γύρο με το δεξί του. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους ο «Gypsy King» είχε κερδίσει και πάλι τον Γουάλιντερ με νοκ άουτ στον 7ο γύρο. Αν και στην  αρχή και ο Αμερικανός προσπάθησε να κυριαρχήσει, στο τέλος επικράτησε η κλάση του Τάισον μετατρέποντας τον αγώνα στο ρινγκ σε παράσταση για ένα ρόλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φιούρι δήλωσε: «Έπεσα δύο φορές, είχα χτυπήσει, ο Γουάιλντερ είναι πολύ δυνατός. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και δεν θα ψάξω δικαιολογίες. Ο Γουάιλντερ είναι κορυφαίος πυγμάχος και με δυσκόλεψε πολύ. Εγώ είμαι ο καλύτερος στον κόσμο κι εκείνος ο δεύτερος. Μην με αμφισβητείτε ποτέ».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News