Τομ Μπρέιντι: Η συνάντηση με τον Ρονάλντο και η «βόμβα» για επιστροφή στα γήπεδα
Ο Τομ Μπρέιντι, δεν άντεξε μακρία από την μεγάλη του αγάπη και έτσι επιστρέφει στους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2020.
Σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, ο καλύτερος ίσως πάικτης του NFL, επιστρέφει στα γήπεδα. Ο λόγος φυσικά για τον Τομ Μπρέιντι, ο οποίος με ανάρτησή του έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟΜ ΜΠΡΕΪΝΤΙ: Ο GOAT αποσύρθηκε και επίσημα από την ενεργό δράση
Ο σύζυγος της Ζιζέλ, δεν άντεξε μακρία από την μεγάλη του αγάπη και έτσι επιστρέφει στους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2020. Ωστόσο, η ομάδα-οικογένεια για τον ίδιο, είναι οι Πάτριοτς, με την φανέλα των οποίων αγωνίστηκε για μια 20ετία.
Η ανάρτησή του
View this post on Instagram
Μάλιστα, λίγες ώρες πριν ανακοινώσει πως επιστρέφει στην ενεργό δράση, ο Τομ Μπρέιντι πήγε να παρακουλουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και βρέθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Την εν λογω δημοσίευση έκανε ο επίσημος λογαριασμός του συλλόγου, με την λεζάντα «Όταν ο καλύτερος συνάντησε τον καλύτερο».
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
