Απόστολος Χρήστου: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης

Eurokinissi
Στον τελικό των 50μ. ύπτιο με την τέταρτη καλύτερη επίδοση προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης σε 25άρα πισίνα
Στον τελικό των 50μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου, στο πλαίσιο του αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Βερολίνο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης αγωνίστηκε το πρωί στον προκριματικό του αγωνίσματος, όπου σημείωσε χρόνο 23.62 και πέρασε με την τέταρτη επίδοση στον τελικό, που θα γίνει το βράδυ (20:34 ώρα Ελλάδας).
Την ταχύτερη επίδοση των προκριματικών πέτυχε ο Ντίλαν Κάρτερ από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο με 23.41 και ακολούθησαν ο Ιταλός Τόμας Τσέκον (23.48) και ο Καναδός Χαβιέρ Ασεβέδο (23.54).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
