ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Τρεις Έλληνες στην τελική 4άδα της ISL 3

Με την ομάδα Λος Άντζελες Κάρεντ πάνε στο φάιναλ φορ των επαμειβόμενων αγώνων η Ντουντουνάκη, ο Χρήστου και ο Γκολομέεβ, ενώ ο Βαζαίος, που διακρίθηκε ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο έμεινε εκτός με την Ντι Σι Τράιντεντ.

Είχε έντονη και πολύ καλή ελληνική παρουσία η πρώτη φάση στους επαμειβόμενους αγώνες κολύμβησης ομαδικού χαρακτήρα ISL 3 στην Ολλανδία, αλλά στα τελικά δεν θα βρίσκονται όλοι οι αθλητές μας.

Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στην πόλη του Αϊντχόφεν αρχές Δεκεμβρίου, συγκεκριμένα στις 3 και 4 του μήνα και θα έχει τη συμμετοχή τριών Ελλήνων: Της Άννας Ντουντουνάκη, του Κρίστιαν Γκολομέεβ και του Απόστολου Χρήστου, οι οποίοι συνέβαλαν στην πρόκριση της ομάδας Λος Άντζελες Κάρεντ. Στην τελική τετράδα πέρασαν επίσης και θα διεκδικήσουν τον τίτλο η Κάλι Κόντορς, η Λόνον Ρόαρ και η Ένερτζι Στάνταρντ. Οι αγώνες γίνονται σε 25άρα πισίνα.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Βαζαίο, αν και ο ίδιος ήταν υπερπολύτιμος για την ομάδα του με μία σειρά από πολύ καλές θέσεις και επιδόσεις, η Ντι Σι Τράιντεντ δεν κατάφερε να προκριθεί. Ο Βαζαίος ρίχνει τώρα το βάρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άμπου Ντάμπι, που θα γίνει από τις 16 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News