ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Σε έξι περιοχές θα γίνει η α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Το πρώτο κομμάτι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της περιόδου 2021-2022 αφορά στους Περιφερειακούς αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν στις 18 και 19 του μήνα σε Αθήνα, Καβάλα, Πάτρα, Κρήτη, Χίο και Τήνο.

Η πρώτη πράξη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της περιόδου 2021-2022 στην επιτραπέζια αντισφαίριση γράφτηκε σήμερα με τις κληρώσεις. Ο κορυφαίος θεσμός απέκτησε φέτος άλλη μορφή και νέα κίνητρα και το προσεχές Σαββατοκύριακο, 18 και 19 του μήνα, θα γίνει η πρώτη από τις δύο διαφορετικές διοργανώσεις, που δημιούργησε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Την αρχή κάνουν τα Περιφερειακά πρωταθλήματα, τα οποία θα διεξαχθούν σε έξι διαφορετικά μέρη και δεν θα έχουν μόνο χαρακτήρα προκριματικών για την τελική φάση του Φεβρουαρίου, αλλά θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος και θ’ αναδείξουν τους τοπικούς πρωταθλητές. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 150 περίπου και θα διεξαχθούν αγώνες στον Πειραιά για την Αττική, στην Καβάλα για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, στη Χίο, την Κρήτη και την Τήνο.

Το αρνητικό είναι ότι μόνο στις δύο από τις έξι περιοχές θ’ αγωνιστούν γυναίκες (σε Αττική και Β. Ελλάδα), καθώς έγιναν λίγες εγγραφές. Για τους ενδιαφερόμενους οι κληρώσεις των ομίλων βρίσκονται στο λινκ http://app.ttscore.io/customer/24.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News