Αθλητικές μεταδόσεις: Από το One η μετάδοση της... ευρωπαϊκής «ναυμαχίας» Ολυμπιακού - Εθνικού

Το One Channel θα μεταδώσει απ’ ευθείας τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο πόλο γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο της Γηραιάς Ηπείρου Εθνικό!

Είναι σπάνιο, είναι μια συνθήκη πρωτόγνωρη για τα περισσότερα αθλήματα στη χώρα μας (πλην του πόλο), αλλά για άλλη μια φορά η ελληνική υδατοσφαίριση γράφει ιστορία!

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στις 19.00, δύο ελληνικές ομάδες, δύο… Πειραιώτες θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού σούπερ καπLen Super Cup. Το Παπαστράτειο θα υποδεχτεί τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον δις κυπελλούχο της Γηραιάς Ηπείρου Εθνικό, σε μια αναμέτρηση που το ελληνική γυναικείο πόλο κατακτά την ευρωπαϊκή κορυφή!

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση από το One Channel σε περιγραφή του Παναγιώτη Περπερίδη και να σηκώσουν άλλη μια… ευρωπαϊκή κούπα για το ελληνικό κανάλι και το κανάλι που εισέρχεται στη νέα του εποχή, καταγράφοντας άλλη μια σελίδα λαμπρής ιστορίας του ελληνικού πόλο!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News