ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-6: Πολύτιμη νίκη των Πειραιωτών

Το πολύ δυνατό ξεκίνημα με 4-0 βοήθησε τον Εθνικό στο να φτάσει στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα, σε ματς πάντως, όπου δεν έλειψαν τα παρατράγουδα από ορισμένους οπαδούς.

Πολύτιμη νίκη για τον Εθνικό απόψε στην 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Ξεπέρασε στην έδρα του με 9-6 του ΑΝΟ Γλυφάδας κι έφτασε τις τέσσερις νίκες

Οι κυανόλευκοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν 4-0, οι Γλυφαδιώτες αντέδρασαν στη συνέχεια, μείωσαν σε 5-4, αλλά οι παίκτες του Κουντουδιού βρήκαν λύσεις στη συνέχεια κι έφτασαν στη νίκη.

Ο αγώνας περιλάμβανε δυστυχώς και ένταση από ορισμένους οπαδούς. Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται: «Στο 1.57 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη για 8 λεπτά, διότι φίλαθλοι του Εθνικού πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο του ΑΝΟΓ (1 κουτάκι μπύρας και 1 μπουκάλι νερού). Κατόπιν τούτου, με σύμφωνη γνώμη του αλυτάρχη και των διαιτητών, μεταφέρθηκαν οι πάγκοι από τη μεριά της γραμματείας. Τα πνεύματα ηρέμησαν και με την παρέμβαση των παραγόντων και του προπονητή του Εθνικού».

Οκτάλεπτα: 4-0, 1-3, 1-1, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός 1, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 3, Βιτέλλας 2, Γκάτσος, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π. 1, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News