ΠΟΛΟ: Εύκολα η Γλυφάδα 16-8 τον ΝΟ Λάρισας
Διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας μετά την άνετη επικράτηση με αντίπαλο το ΝΟ Λάρισας.
Η Ειρήνη Νίνου σημείωσε 5 γκολ και έφτασε συνολικά τα 24 στο πρωτάθλημα συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε ο ΑΝΟ Γλυφάδας να κερδίσει με 16-8 του ΝΟ Λάρισας στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.
Η Γλυφάδα, που «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο παίρνοντας διαφορά έξι τερμάτων (9-3), παρέμεινε έτσι αήττητη, στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 3-4, 4-1
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Ορέστης Σαλαχάς): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 1, Γκίλλα, Θωμοπούλου 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κούλχας, Φουντωτού 3, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 3, Καρυπίδου Μελίνα Σιμέλα 2, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Γαλανοπούλου, Ρότζερς, Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ Βασιλεία 2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
