Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης: Θα φιλοξενηθεί σε τέσσερις πόλεις

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης: Το πρόγραμμα του έκτακτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 18 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, ανακοίνωσε η FINA.

Το πρόγραμμα του έκτακτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 18 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, ανακοίνωσε η FINA.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει στην πραγματικότητα στις 17/6, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η τελετή έναρξης, αλλά παράλληλα θα αρχίσουν και τα αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, που θα φιλοξενηθούν στο ανοιχτό κολυμβητήριο Σέτσι και θα ολοκληρωθούν στις 25/6.

Η είδηση αφορά τα τουρνουά υδατοσφαίρισης, τα οποία για πρώτη φορά θα μοιραστούν σε τέσσερις πόλεις: Σοπρόν, Ντέμπρετσεν, Σέγκεντ και Βουδαπέστη. Σε ό,τι αφορά την ουγγρική πρωτεύουσα, οι αγώνες θα γίνουν στην κλασική ανοιχτή πισίνα «Αλφρεντ Χάγιος», που βρίσκεται στο Νησί της Μαργαρίτας, πάνω στον Δούναβη. Οι νοκ-άουτ αγώνες θα διεξαχθούν σε Ντέμπρετσεν και Βουδαπέστη, με τους τελικούς να φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα. Το γυναικείο τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ 20 Ιουνίου και 2 Ιουλίου και το ανδρικό από 21/6 έως 3/7.

Η κλασική κολύμβηση θα διεξαχθεί στην υπερσύγχρονη “Duna Arena” την 1η εβδομάδα της διοργάνωσης, από 18 έως τις 25 Ιουνίου, ενώ τη 2η εβδομάδα (26/6-3/7) το ίδιο κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει τα αγωνίσματα των καταδύσεων. Οι αγώνες της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, τέλος, θα πραγματοποιηθούν στη παραλία Λούπα της Βουδαπέστης, από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News