Εθνικός Πειραιώς: Στον τελικό του LEN Trophy!

Εθνικός Πειραιώς: Στον τελικό του LEN Trophy θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιώς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ντουναϊσβάρος…

Στον τελικό του LEN Trophy θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιώς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ντουναϊσβάρος…

Η απόφαση της LEN, σχετικά με τον αποκλεισμό των ομάδων από Ρωσία και Λευκορωσία από όλες τις διοργανώσεις του υγρού στίβου, προκάλεσε ευχάριστες αλλαγές για την ομάδα του Πειραιά. Η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς θα συμμετάσχει στον τελικό του LEN Trophy, κόντρα στην ουγγρική Ντουναϊσβάρος.

Αμφότερες οι φιναλίστ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης του πόλο γυναικών βρέθηκαν στον τελικό, μετά από τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά του Euroleague. Η ελληνική ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό από την Σαμπαντέλ, ενώ η Ντουναϊσβάρος αποκλείστηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται πως τo Final 4, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, αντικαταστάθηκε με ένα διπλό τελικό ανάμεσα σε Εθνικό Πειραιώς και Ντουναϊσβάρος. Ο 1ος τελικός θα γίνει στην Ουγγαρία στις 26 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στις 30 Μαρτίου στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

EUROLEAGUE ΠΟΛΟ: Κόντρα στην Ουίπεστ ο Ολυμπιακός στο Final 4

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News