ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Έφυγε από τη ζωή ο «Εθνικάρας» Γιάννης Ματζουράνης

Ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρέτησε μια από τις πιο εμβληματικές και αγνές μορφές των «γαλανόλευκων» κερκίδων που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Ο «Εθνικάρας» δεν είναι πια εδώ! Η πιο εμβληματική φυσιογνωμία των εξεδρών των ελληνικών γηπέδων δεν είναι πια κοντά μας! 

Ο πολυγαπημένος, Γιάννης Ματζουράνης, ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τον όρο «ανιδιοτελή αγάπη» για το αληθινό ποδόσφαιρο απεβίωσε το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών και η ανακοίνωση έγινε γνωστή απο τον γιο του, Γιώργο.

Τι ήταν ο «Εθνικάρας»; Ένας άνθρωπος – σύμβολο μιας διαφορετικής πιο ρομαντικής εποχής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας αγνός φίλαθλος που με τη φωνή του συνόδευε πάντα, όχι μόνο τα παιχνίδια του αγαπημένου του Εθνικού, αλλά και της εθνικής ομάδας. Ένας άνθρωπος που σέβονταν όλοι, καθώς για περισσότερα από 65 χρόνια φώτιζε με τη φωνή και την αγνότητά του τις Κυριακές των οπαδών όλων των ομάδων. 

Απο τα τέλη Ιουλίου νοσηλευόταν για καιρό διασωληνωμένος λόγω κορωνοϊού και παρά την προσπάθεια που έγινε από το ιατρικό προσωπικό ο οργανισμός του δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί. 

H μνήμη του θα μείνει, όμως, για πάντα ζωντανή! Η κληρονομιά του θα είναι ανεκτίμηση! Και το τραγούδι που είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας το 1988 θα συνοδεύει το ταξίδι του αγαπημένου κύριου Γιάννη στις εξέδρες του Παραδείσου. 

«Αχ ρε Εθνικάρα, μακάρι να ‘χαμε όλοι τη δική σου τρελάρα!» Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News