Viral: Γιαγιά 94 χρονών πήρε χρυσό στα 100 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου άνω των 35!
Μια 94χρονη Ινδή έβαλε τα γυαλιά στις νεότερες κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου για αθλητές άνω των 35 που έγινε στο Τάμπερε της Φινλανδίας.
Το όνομά της Μπαγκουανί Ντεβί Νταγκάρ. Φυσικά, χάρις στο κατόρθωμά της, έγινε πρόσωπο της επικαιρότητας στην Ινδία και στο αεροδρόμιο πήγε κόσμος να την υποδεχθεί κατά την επιστροφή της.
Η Νταγκάρ μάλιστα εκτος από το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα τα οποία έτρεξε σε χρόνο 24.74, πήρε και ένα χάλκινο στη σφαιροβολία! Στην οποία σφαιροβολία όπως αποκάλυψε, την μύησε ο εγγονός της!
Στα 94 της χρόνια παραμένει γεμάτη ενέργεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την υποδοχή που της έγινε στο αεροδρόμιο όπου εμφανίστηκε με τρελό γυαλί, έριξε κι ένα χορό για να τους ευχαριστήσει!
Δείτε βίντεο με την 94χρονη σπρίντερ
This 94-year-old woman from Haryana did something that many youngsters can’t. ??♀️ pic.twitter.com/ynZNZq52Dy
— Brut India (@BrutIndia) July 13, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
