Μαραθώνιος Αθήνας: H Κωνσταντινοπούλου και το μυελώδες καρκίνωμα μετά τη γέννηση του παιδιού της

Eurokinissi

Συγκινεί η νικήτρια του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, καθώς μιλά για το μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Υπάρχουν καλύτερες θέσεις κι από την 1η σε ένα Μαραθώνιο. Αυτός, στον οποίο η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου πήγε για να τερματίσει στο Καλλιμάρμαρο. Τα κατάφερε και με το παραπάνω. Τερμάτισε, αλλά πρώτη απ’ όλες. Το κυριότερο, άφησε πίσω της το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1 και αναφέρθηκε και στην υγεία της.

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ό,τι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοσή μου», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στο διάστημα που είχε σταματήσει να αθλείται: «Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο».

Όσον αφορά την πρωτιά της, τόνισε: «Αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω, Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ».

Δείτε τη συνέντευξή της:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News