Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση με... όλε και μπύρα στην υποδοχή του
Ο Μίλτος Τεντόγλου αποθεώθηκε από συγγενείς, φίλους και συναθλητές του, πίνοντας… μπύρα κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο.
Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε σε έναν ακόμη αγώνα πως αποτελεί τον μεγαλύτερο αθλητή στο άλμα εις μήκος, κατακτώντας στο τελευταίο άλμα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, φτάνοντας στα 8.52.
Όπως ήταν φυσικό, ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από την αποστολή των υπολοίπων αθλητών στο ξενοδοχείο της ουγγρικής πρωτεύουσας, αλλά και οι συγγενείς του που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά.
Μάλιστα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε και εκείνη το χάλκινο μετάλλιο, τον κέρασε μπύρα και όλοι μαζί πανηγύρισαν για την μεγάλη επιτυχία του Τεντόγλου.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
