Τεντόγλου: «Ο χειρότερος αγώνας της ζωής μου - Ισως έκανα λάθος στο ζέσταμα»
Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τον «χειρότερο αγώνα της ζωής του» μετά την 11η θέση στο Παγκόσμιο!
Ο αθλητισμός έχει στιγμές θριάμβου, αλλά έχει και στιγμές απογοήτεσης. Μία τέτοια ήταν η κατάκτηση της 11ης θέσης από τον Μίλτο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο ίδιος ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης χαρακτήρισε τον αγώνα, «χειρότερο της ζωής του», ενώ ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετώπισε.
Αναλυτικά:
«Ηταν ο χειρότερος αγώνας της ζωής μου. Αισθανόμουν άριστα και δυνατός κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ισως ήταν λάθος ότι έκανα ζέσταμα πιο δυνατά απ’ ότι συνήθως, αλλά είμαι στη φόρμα της ζωής μου και ένιωθα ότι θα είναι όλα οκ. Αλλά αυτά συμβαίνουν, άρχισαν να παθαίνω κράμπες και στις δύο γάμπες μου, από την πρώτη προσπάθεια. Έκτοτε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
