Μαρία Σάκκαρη: «Νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση, βρίσκω τη φόρμα μου και πάλι»

ΑΠΕ

Αυτό που δεν ήξερε η Μαρία Σάκκαρη και έμαθε μετά τη νίκη της επί της Τζέσικα Πεγκούλα και το παραδοσιακό καπέλο των Τεξανών.

Θέλει να βγει βόλτα φορώντας το παραδοσιακό καπέλο των Τεξανών, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και περιχαρής μετά τη νίκη επί της Τζέσικα Πεγκούλα, ενώ έμαθε ότι πέτυχε κάτι που δεν είχε πετύχει φέτος.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Τζες, είναι εκπληκτική παίκτρια. Έχει πολλή αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο και ήξερα πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά έδειξα εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου, ήμουν και εντελώς ξεκούραστη σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκίνησα με νίκη εδώ», δήλωσε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Αναφέρθηκε στο παραδοσιακί καπέλο των Τεξανών, με το οποίο φωτογραφήθηκε: «Νομίζω πως μου πήγαινε! Δεν το φόρεσα ακόμα έξω, αλλά μάλλοτο παραδοσιακό καπέλο των Τεξανώνν θα το κάνω».

Δ’ηλωσε ενθουσιασμένει με την κουλτούρα των ανθρώπων στο Τέξας: «Είναι πολύ ωραία η κουλτούρα του κόσμου εδώ, μ’ αρέσει. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα, βλέπεις πως ντύνεται ο κόσμος με τις μπότες και τα καπέλα και εκπροσωπεί την κουλτούρα του.

Όλοι είναι πολύ ευγενικοί, σε όλα τα εστιατόρια που πήγαμε μας συμπεριφέρθηκαν πολύ όμορφα. Είναι συναρπαστικό, τις επόμενες μέρες θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι να μας παρακολουθήσουν. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και σας ευχαριστώ που ακολουθείτε το γυναικείο τένις».

Έμαθε ότι η νίκη της επί της Τζέσικα Πεγκούλα ήταν η πρώτη κόντρα σε αθλήτρια του Top 5: «Δεν το γνώριζα αυτό. Ήρθε λίγο αργά στη σεζόν, αλλά τουλάχιστον ήρθε. Όπως έχω ξαναπεί, ανέτρεψα τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου, βρίσκω τη φόρμα μου και πάλι. Αυτό είναι καλό γι’ αυτό το τουρνουά, αλλά και για την επόμενη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένη για να συνεχίσω να παίζω καλό τένις αυτή την εβδομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News