Tσιτσιπάς: «Αφιερωμένη στους δύο αδικοχαμένους πιλότους η προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπογράμμισε πως η προσπάθεια της εθνικής ομάδας τένις στις αναμετρήσεις με τον Ισημερινό για το Davis Cup θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ηγηθεί της εθνικής ομάδας στα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ισημερινό στο ΟΑΚΑ, για το Davis Cup και ο Έλληνας πρωταθλητής με δηλώσεις του τόνισε πως η προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των πιλότων που έχασαν -τόσο άδικα- την ζωή τους στην Ανδραβίδα.
Ο 24χρονος αθλητής μετά την εξαιρετική πορεία του μέχρι και τον τελικό του Australian Open, επέστρεψε στη χώρα μας, καθώς το Σαββατοκύριακο (3-4/2) θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στον Ισημερινό για την άνοδο στο Group I του Davis Cup.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τσιτσιπάς τόνισε πως η προσπάθεια της Ελλάδας στα συγκεκριμένα ματς θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στους Ευστάθιο Τσιτλακίδη και Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση του F-4 Phantom, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Κυπαρισσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
