Μαρία Σάκκαρη: Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δρόμο της στο Wimbledon

twitter
Η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία έχει… τρελάνει τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενδέχεται να βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbedon, μετά την ανακοίνωση της κλήρωσης του κυρίως ταμπλό του κορυφαίου Γκραν Σλαμ.
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 8 του ταμπλό και στον πρώτο γύρο του τουρνουά καλείται να αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ. Σε περίπτωση νίκης της Ελληνίδας τενίστριας, στον δεύτερο γύρο θα παίξει κόντρα στη σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα!
Ο 27χρονος τενίστας από την πλευρά του κληρώθηκε με τον Ντόμινικ Τιμ (Νο 90) στον πρώτο γύρο του Wimbledon, ενώ με βάση το ταμπλό μπορεί να διασταυρωθεί με τον Κάρλος Αλκαράθ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
