ΝΤΑΝΙΛ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Η συμβουλή που έδωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά για το break

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι έδωσε μια συμβουλή στον Στέφανο Τσιτσιπά όσον αφορά τον χρόνο διαλείμματος.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει δεχθεί αρκετές φορές τα «γιουχαρίσματα» απο το κοινό και θέλησε να μιλήσει γι αυτή την αντίδραση μιας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σχολίασε την αρνητικότητα του κόσμου που τον παρακολουθούσε. 

Ωστόσο, μετά απο εκείνο το γεγονός, έδωσε την συμβουλή του στον Έλληνα τενίστα για το πώς θα ανατρέψει το «γιουχάρισμα» του κόσμου. Ο Μεντβέντεφ ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα κρατήσει ο Τσιτσιπάς την συμβουλή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλοι χρειαζόμαστε να βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε, κάποιος μπορεί να κάνει 5 λεπτά, κάποιος 6, κάποιος 8. Έγινε αυτό που έγινε στον αγώνα του με τον Μάρεϊ αποδοκιμάστηκε, τουλάχιστον μην βγεις ξανά μετά από 8 λεπτά, μετά απ’ αυτό. Και εκείνος αυτό έκανε. Αν θυμάστε το 2019, έκανα ένα λάθος, δεν συνέχισα όμως να το κάνω σε κάθε αγώνα μου. Αν το έκανα το κοινό δεν θα άλλαζε στάση. Αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω. Έχει τη δική του ζωή όμως και πιθανότατα δεν θα ακούσει τη συμβουλή μου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News