US OPEN: Έμεινε εκτός η Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι
Η Σέλμπι Ρότζερς κατάφερε να βγάλει εκτός US Open, την Νο 1 τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι επικρατώντας με 6-1, 2-6, 7-6 (5).
Η Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι ηττήθηκε απο την Σέλμπι Ρότζερς με 6-1, 2-6, 7-6 (5) και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16».
Η Σέλμπι Ρότζερς, (Νο 43), κατάφερε να αποκλείσει την Αυστραλή τενίστρια και να την αφήσει εκτός US Open σε τόσο πρώιμη φάση μετά απο τέσσερα χρόνια. Η Ρότζερς πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Μπάρτι μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες και ακόμα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι κέρδισε!
Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του 3ου γύρου ήταν: «Απλώς παλεύω για κάθε πόντο. Είναι τόσο κλισέ αυτό που λέω, νόμιζα πως δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω την Νο 1 στον κόσμο, Μπάρτι. Το κοινό είναι φοβερό, δεν ήθελα να φύγω».
Στον 4ο γύρο του US Open, η Αμερικανίδα τενίστρια θα έχει αντίπαλο την 18χρονη, Έμα Ραντουκάνου.
Believe it, Shelby!
Shelby Rogers upsets No. 1 Ash Barty in a thrilling comeback in Ashe! #USOpen pic.twitter.com/bPkjsAfNlO
— US Open Tennis (@usopen) September 5, 2021
Her face says it all. pic.twitter.com/yxyBmbeRUF
— US Open Tennis (@usopen) September 5, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
