Σάκκαρη: Επεσε πάνω στην πιο φορμαρισμένη παίκτρια του Τσάρλεστον και αποκλείστηκε στα ημιτελικά
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 από την Ντάνιελ Κόλινς με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάρλεστον.
Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη σταμάτησε στα ημιτελικά του Τσάρλεστον (Charleston Open), καθώς ηττήθηκε από την πιο φορμαρισμένη αθλήτρια του τουρνουά, την Αμτερικανίδα Ντάνιελ Κόλινς με 6-3, 6-3 μετά από 85 λεπτά.
Η Κόλινς που έφτασε τις 12 συνεχόμενες νίκες σκαρφάλωσε και στην πρώτη εικοσάδα με τη νίκη της αυτή κόντρα στην ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Η Σάκκαρη αιφνιδιάστηκε στην αρχή από την αντίπαλό της, ισορρόπησε στη συνέχεια, αλλά δεν είχε απαντήσεις στο σερβίς της Κόλινς για να χάσει το πρώτο σετ, ενώ ανάλογη εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ.
Η Κόλινς στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Κασάτκινα, που επέστρεψε μετά από επτά χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
