Barcelona Open: Ο Τσιτσιπάς εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Φις και είπε «αντίο»
Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι και εγκατέλειψε οριστικά ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπας δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στον Φις στα προημιτελικά της Βαρκελώνης. Άδοξος αποκλεισμός για τον 26χρονο τενίστα!
Ο Έλληνας τενίστας, έχασε τα πρώτα 2 game και έφυγε για τα αποδυτήρια έχοντας πάρει ιατρικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια επέστρεψε και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, προτού εγκαταλείψει οριστικά λίγο αργότερα
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Τσιτσιπάς ήταν άρρωστος, όμως ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί η φύση του προβλήματος που τον οδήγησε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Ο Αρτούρ Φις πήρε μια ξεκούραστη πρόκριση και το απόγευμα του Μ. Σαββάτου (17:00) θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ, καθώς νίκησε τον Αλεξάντερ ντε Μινόρ με 7-5, 6-3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
