ΤΕΝΙΣ: Αμφίβολος για το Αυστραλιανό Όπεν ο Ντόμινικ Τιμ

Ο Αυστριακός τενίστας απέσυρε τη συμμετοχή του από το ATP Cup και το τουρνουά του Σίδνεϊ.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ντόμινικ Τιμ. Ο Αυστριακός τενίστας απέσυρε τη συμμετοχή του την περασμένη εβδομάδα από το Mubadal World Tennis Championship, λόγω ανετοιμότητας, ενώ με νέα του ανακοίνωση αποσύρθηκε από το ATP Cup και το 250άρι τουρνουά του Σίδνεϊ, ενώ θα αποφασίσει στα μέσα Δεκέμβρη αν θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η ανάρτηση του Ντόμινικ Τιμ

«Μετά από συνομιλία με την ομάδα μου, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Αυστρία, αντί να πετάξουμε απευθείας για Αυστραλία. Είχα ένα κρύωμα (αρνητικός στον κορωνοϊό) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου στο Ντουμπάι και δεν μπόρεσα να προπονηθώ την περασμένη εβδομάδα. Οπότε δε θα είμαι στην κατάσταση να αγωνιστώ στο ATP Cup και στο τουρνουά του Σίδνεϊ.

Από τη στιγμή που δεν έχω αγωνιστεί για τους προηγούμενους 6 μήνες, δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο να επιστρέψω τόσο γρήγορα και να τραυματιστώ ξανά. Ο χρόνος που πέρασα στο Ντουμπάι ήταν φανταστικός και αύξησα τα επίπεδα της έντασης και της προπόνησής μου, ενώ ο καρπός μου επέστρεψε σχεδόν στο 100%.

Ο στόχος μμου είναι να παίξω στο Αυστραλιανό Όπεν αλλά θα πάρουμε την τελική απόφαση για τη συμμετοχή μου στα τέλη Δεκέμβρη. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και να ευχηθώ στους φαν μου και στα μίντια να περάσουν όμορφα στις διακοπές».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News