Ραφάελ Ναδάλ: «Είχα προβλήματα με την αναπνοή μου και ζαλιζόμουν»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) στον τελικό του Indian Wells Masters από τον Τέιλορ Φριτς και στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια αυτού.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ ανέφερε πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει και να κινηθεί ταυτόχρονα, αφού κάθε φορά που συνέβαινε αυτό ένιωθε σαν να τον τσιμπάει μια βελόνα ενώ όλη αυτή η κατάσταση του προκαλούσε ζαλάδα και τον κούραζε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραφαέλ Ναδάλ:

«Είχα έναν πόνο, ειλικρινά. Είχα προβλήματα στην αναπνοή μου. Δεν ξέρω αν είναι από τα πλευρά, δεν γνωρίζουμε ακόμα. Όταν ανέπνεα και κινούμουν, ένιωθα σαν μια βελόνα να με τσιμπάει. Ζαλιζόμουν γιατί ήταν επίπονο. Είναι ένας πόνος που με περιόριζε πολύ. Δεν είναι μόνο ο πόνος, δεν νιώθω καλά γιατί επηρέαζε την αναπνοή μου…Tην ήττα μου τη δέχθηκα αμέσως, πριν καν τελειώσει το ματς. Όμως, υποφέρω από τον τραυματισμό μου, ειλικρινά».

«Προσπάθησα για το καλύτερα. Δεν ήταν η μέρα μου. Συμβαίνουν αυτά. Έχω την εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Σήμερα ήταν δύσκολο να παίξω έναν τελικό σαν κι αυτόν. Προσπάθησα μέχρι το τέλος. Αν και είχα τις ευκαιρίες μου στο 2ο σετ, δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Είναι δύσκολη η ανάλυση από την πλευρά μου γιατί δεν ήμουν ικανός να κάνω πολλά πράγματα. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε γι’αυτά ακόμα κι αν ήταν προφανές ότι δεν μπορούσα σήμερα. Ήταν τελικός. Προσπάθησα. Έχασα από έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Για την εξέλιξη του Φριτς:

«Έπαιξε πολύ καλά. Είχε ορισμένα σπουδαία παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά το χθεσινό στα ημιτελικά με τον Ρούμπλεφ. Κατά τη γνώμη μου, η νίκη του χθες ήταν μεγαλύτερη από σήμερα γιατί είχε έναν δυσκολότερο αντίπαλο μπροστά του χθες. Είναι προφανές ότι έχει βελτιωθεί. Είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τον ίδιο στη χρονιά. Θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει το Top10 πολύ σύντομα».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News