Λευτέρης Αυγενάκης: Στο πλευρό της Ομοσπονδίας βόλεϊ για τα χρέη της Παιανίας
Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ σχετικά με χρέη προς την εταιρία φύλαξης των εγκαταστάσεων της Παιανίας και τις δυναότητες επίλυσής του πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.
Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε. Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.
Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
