ΒΟΛΕΪ: Ο Άρης απέκτησε τον Γιώργο Πεντίδη

Ο Εβρίτης 28χρονος κεντρικός έχει μεγάλη εμπειρία από τη Volley League, καθώς μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή.

Την απόκτηση του κεντρικού Γιώργου Πεντίδη για τη σεζόν 2021-22 ανακοίνωσε ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο 28χρονος κεντρικός κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη κι έχει σημαντική εμπειρία από τη Volley League, καθώς μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Άρη ο Γιώργος Πεντίδης ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η άνοδος στη Volley League: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την χρόνια θα βρίσκομαι στον Άρη. Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και του αξίζει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και να αγωνίζεται για να κρατάει ψηλά την σημαία του συλλόγου. Ξέρουμε ότι όλοι μας περάσαμε δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία και έχουμε μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό μας έχει κοστίσει αρκετά στο κομμάτι του αγωνιστικού. Εύχομαι φέτος να έχει μια καλύτερη κατάληξη το πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε μέχρι τέλους, διότι έχουμε να εκπληρώσουμε ένα στόχο που έχουμε βάλει κι αυτός δεν είναι κανένας άλλος από την άνοδο στη Volley League».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News